stomerij

Stomerij Den Haag, goedkoop & professioneel

Onze stomerij Den Haag centrum weet dat kleding heel persoonlijk is en u veel waarde hecht aan kledingstukken die voor iedereen een eigen betekenis hebben. Daarom is het vertrouwen in uw stomerij erg belangrijk.

Stomerij Den Haag ( de Haagsche Tailor ), gevestigt aan de Gedempte Gracht 3 te Den Haag, neemt met de juiste deskundigheid en uiterste voorzichtigheid uw kleding en textiel in behandeling en hebben alle benodigde apparatuur in huis waardoor kwaliteit binnen handbereik ligt. U kunt met vragen over onze stomerij ook bellen via 070 3616014.

 

 

Wij zijn gespecialiseerd in het stomen/chemisch reinigen van al uw kleding en textiel zoals;

  • Gordijnen stomen
  • pak stomen
  • Vitrages stomen
  • Dekbedden/kussens stomen
  • Bankhoezen stomen + extra reinigen
  • Bruidskleding stomen ( speciale technieken )
  • Leer stomen/reinigen
  • Suede stomen/reinigen
  • Pak laten stomen in Den Haag ( 24 uurs service )
  • Overhemd laten stomen in Den Haag ( 24 uurs service )

 

Uiteraard werkt onze Stomerij in Den Haag met de allernieuwste technieken, materialen en beste verzorging producten om kledingstukken lang houdbaar en in een goede conditie te houden.

 

 

Waarom stomerij de Haagsche Tailor in Den Haag?

De stomerij Den Haag heeft ruime ervaring met al deze textiel soorten. Sommige kledingstukken kunt u alleen chemisch reinigen, deze kledingstukken zijn gemaakt uit een stof of weefsel die te teer zijn om met water en zeep gewassen te worden dus moeten ze chemisch worden gereinigd.

Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door een team van goed opgeleide en ervaren werknemers. Onze processen worden continu verbeterd teneinde een zo optimaal mogelijke service te kunnen verlenen.

Stomerij Den Haag, aandacht voor het milieu!

Ook de afstemming hoe met het milieu om te gaan is een onderdeel van dit proces. Dit omdat het zuinig omgaan met het milieu ter waarborging van de toekomst van de maatschappij hoog in ons vaandel staat. Dat onze klanten tevreden zijn is onze eerste zorg. Een betrouwbare partner waar u met een gerust hart uw textiel ter reiniging aan afstaat, die vind u in stomerij de Haagsche Tailor (stomerij Den Haag).

Heeft u dus kleding en/of textiel wat chemisch gereinigd/gestoomd moet worden? Krijgt u bepaalde vlekken niet uit uw kleding en bent u op zoek naar een ervaren stomerij in Den Haag? Dan kunt u altijd terecht bij stomerij de Haagsche Tailor in het centrum van Den Haag om uw kleding en/of textiel te laten stomen/chemisch reinigen.