Gordijnen zijn een nieuw leven waard

Gaat u verhuizen of bent u van plan om uw interieur drastisch aan te passen? Dan is het vaak zinvol om de mogelijkheid te onderzoeken om de gordijnen (te laten) vermaken.

Gordijnen zijn vaak behoorlijk duur in de aanschaf, dus is het vermaken van gordijnen vaak een stuk voordeliger dan de aanschaf van nieuwe. Er zijn ook vele mogelijkheden voor gordijnen vermaken. Natuurlijk kunt u gordijnen laten inkorten wanneer dat nodig is, maar wist u ook dat verlengen vaak eveneens een optie is met goede resultaten?

Behoud een persoonlijke sfeer

Gordijnen doen heel veel met uw inrichting. Vaak zorgt het voor extra warmte, maar het kan ook voor een modern accent zorgen in uw woning. In ieder geval kunt u er eenvoudig een persoonlijke sfeer mee creëren.

Wanneer u een ruimte laat verbouwen of gaat verhuizen, passen de gordijnen waarschijnlijk niet meer bij de ramen. En dat terwijl deze gordijnen juist helemaal aansluiten op uw smaak. Gordijnen laten inkorten of gordijnen laten verlengen is dan een prima optie. Bovendien zijn de kosten voor het vermaken van gordijnen niet hoog, zeker niet wanneer u dit vergelijkt met de aanschafprijs van nieuwe gordijnen.

Zelf aan de slag?

Kunt u wel een beetje omgaan met een naaimachine en denkt u erover om zelf de gordijnen te gaan vermaken? Realiseert u zich dan dat dit een tijdrovend klusje is. Bovendien zijn de stoffen vaak aan de dikke kant en vergt dit veel van de machine.

De Haagsche Tailor beschikt over machines die hierop berekend zijn en heeft vakmensen in dienst die dit klusje binnen korte tijd voor u zullen klaren.

Gordijnen laten vermaken bij De Haagsche Tailor

Bij de Haagsche Tailor heeft de tweede generatie het inmiddels overgenomen, maar wel met de kennis die ze hebben geleerd van de eerste generatie. Gordijnen vermaken in Den Haag kunt u dus met een gerust hart aan ons overlaten.

We zijn van alle markten thuis en u kunt bij ons diverse opties laten realiseren. Wilt u Ikea gordijnen laten inkorten of andere gordijnen met strijkband laten inkorten, vraag bij ons gerust naar de mogelijkheden. Natuurlijk kunnen wij u ook informeren over het verlengen van bestaande gordijnen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u weten of uw gordijnen eveneens vermaakt kunnen worden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of kom eens langs in Den Haag. Wij helpen u graag hierbij en kunnen u direct adviseren over het al dan niet laten vermaken van uw gordijnen.

Nieuwsgierig geworden naar onze service? Neem gerust contact met ons op en laat u verrassen. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor de reparatie van kleding, een ritssluiting repareren, de reparatie van een leren jas, etcetera.

Met spoed een broek inkorten, een pak op maat laten maken of simpelweg iets stomen?

Maak dan gebruik van onze spoedservice!