Laat uw kleding vermaken bij een betrouwbare kleermaker

Mensen groeien zowel in de breedte als in de lengte. Helaas groeit onze favoriete kleding niet met ons mee. Zijn uw lichaamsafmetingen veranderd, maar is uw kleding nog in goede staat, dan is het vaak slim om het te laten vermaken. U kunt er ook aan denken om uw goede kleding te laten vermaken voor iemand anders, zoals uw kinderen. Als u dit op de best mogelijke manier wilt laten doen, dan is het verstandig om dit uit te besteden aan een ervaren kleermaker. Woont u in Den Haag of in een van de randgemeenten? Komt u dan met uw te vermaken kleren naar De Haagsche Tailor.

Standaard zijn er een aantal zaken die we voor u kunnen uitvoeren. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Het innemen van kleding;
  • Het uitleggen en breder maken van kleding;
  • Het verlengen van kleding;
  • Het inkorten van kleding;

Daarnaast kunt u een beroep op ons doen als u speciale versieringen of applicaties aan uw kleding wilt toevoegen.

Kleding op maat laten vermaken is verstandig en duurzaam

In Nederland worden jaarlijks vele tonnen bruikbare kleding weggegooid. Behalve dat dit een aanslag geeft op het milieu, is het zonde en past het beslist niet in een streven naar een meer duurzame samenleving. Waarom zou u oude kleding niet een tweede kans geven door het te laten vermaken, naar de mode-eisen van deze tijd? Heeft u wellicht nog kleding hangen waar u eigenlijk nog aan gehecht bent, maar die letterlijk niet meer van deze tijd is? Komt u eens langs bij De Haagsche Tailor. Samen bepalen we of het zin heeft om uw oude kledingstukken een nieuw uiterlijk te geven, zodat u kunt blijven genieten van de favorieten uit uw garderobe.

Kleding vermaken en laten repareren

Bij het vermaken van uw oude kleding zal het voor kunnen komen dat er kleine beschadigingen te zien zijn. De Haagsche Tailor heeft al sinds 1998 ruime ervaring met het uitvoeren van reparaties aan uiteenlopende soorten kleding. We zullen er altijd voor zorgen dat deze reparaties zo onzichtbaar mogelijk plaatsvinden, zodat uw kleding er als nieuw uit blijft zien. Als u bijvoorbeeld uw leren jas wilt laten inkorten en innemen en daarbij ook een nieuwe rits wilt, dan zorgen onze ervaren kleermakers hiervoor.

Komt u eens langs op onze centraal gelegen vestiging

Waarschijnlijk heeft u in uw garderobe een aantal kledingstukken die op maat moeten worden gemaakt of zodanig vermaakt moeten worden dat ze een heel ander en nieuw uiterlijk krijgen. Komt u eens langs op onze vestiging aan de Gedempte Gracht in het centrum van Den Haag. Of belt u ons als u vragen heeft over onze werkwijze. U kunt ook contact zoeken via ons online formulier. Maakt u van de gelegenheid gebruik en downloadt u alvast onze lijst met verschillende tarieven.

Heeft u patronen en/of ideeën, kom langs voor vrijblijvende informatie en advies van onze coupeur. Wij (ver)maken kleding (ook de grotere maten) voor dames heren en kinderen.

Zolang u uw wens onder woorden kunt brengen, kunnen wij het voor u klaarmaken!

Met spoed een broek inkorten, een pak op maat laten maken of simpelweg iets stomen?

Maak dan gebruik van onze spoedservice!