Kledingreparatie is ook een dienst waarin wij gespecialiseerd zijn. Kledingstukken hebben na verloop van tijd meestal reparaties nodig zoals het repareren van een scheur, het inleggen van een nieuwe rits, vervangen van de voering, knopen vervangen/verstevigen etc.  U kunt bij ons de kleding die u wenst te repareren of vermaken ook op dezelfde dag halen als dat nodig is. U kunt dus voor alle werkzaamheden bij ons terecht, dit geld ook voor leer, suède en bont.

Onze kledingreparatie in Den Haag is makkelijk te bereiken, 7 dagen per week geopend en gevestigd midden in het centrum van Den Haag. Onze klerenmakers zijn opgeleid en professioneel zoals van een kledingreparatie service verwacht mag worden. Uiteraard werken wij tegen aantrekkelijke tarieven en geven wij u alle aandacht zodat wij u de volgende keer weer als klant kunnen verwelkomen.

Alle soorten kledingreparatie in Den Haag worden binnen enkele dagen opgeleverd. Moet u bijvoorbeeld met spoed een rits vervangen of een broek inkorten? Dan kunt u dezelfde dag nog uw kledingstukken ophalen.

Dé kleermaker van Den Haag!

Haagsche Tailor is dé kleermaker Den Haag wanneer u op zoek bent naar een ervaren bedrijf voor kledingreparatie en/of het vermaken van uw kleding. Ook kunt u onze stomerij afdeling inschakelen voor het stomen, strijken en persen van al uw delicate kleding en stoffen.>

Waarom kiezen voor onze kledingreparatie?

Onze kledingreparatie in Den Haag is 7 dagen per geopend en beschikt over alle deskundigheid die van een kledingreparateur verwacht mag worden. Tevens hebben wij 2 twee paskamers tot uw beschikking gesteld zodat u altijd, ter plekke kunt passen en meten voor een perfect en tevreden resultaat van al onze kledingreparatie werkzaamheden.

Alles kan worden afgeleverd aan ons adres; Gedempte gracht 3, waar u persoonlijk wordt geholpen en pas hoeft af te rekenen als u helemaal naar tevredenheid bent geholpen. Ook zakelijke klanten kunnen gebruik maken van onze stomer /kledingreparatie in Den Haag.

Op zoek naar een ervaren bedrijf voor kledingreparatie en/of het vermaken van uw kleding, dan bent u bij de Haagsche Tailor op het juiste adres!

Bel voor meer informatie naar 070 3616014.

Met spoed een broek inkorten, een pak op maat laten maken of simpelweg iets stomen?

Maak dan gebruik van onze spoedservice!