Een kostuum laten maken bij De Haagsche Tailor

Zeker in het zakenleven is een eerste indruk vaak doorslaggevend. Als u een goed zittend kostuum draagt, straalt u competentie en succes uit. In confectiematen vindt u ongetwijfeld genoeg kostuums die op zich goed zitten. Echter, een maatpak zit altijd net even beter, omdat een maatkostuum exact aan uw lichaamskenmerken is aangepast. Wilt u een pak op maat laten maken, kiest u dan voor een gerenommeerde kleermaker die met u meedenkt, u adviezen kan geven en u bovendien een ruime keuze uit verschillende stoffen en dessins aanbiedt. De Haagsche Tailor is zo’n kleermaker.

Met maatwerk kleding ziet u er beter uit

Als u een pak op maat wilt laten maken, is het zaak om uitgebreid de tijd te nemen voor het opnemen van uw maten. Een goede kleding maker als De Haagsche Tailor maakt dan ook van de gelegenheid gebruik om een indruk te krijgen van uw smaak en de redenen waarom u kiest voor maatwerk kleding. Wij nemen niet alleen uw maten op, maar kijken ook naar uw uiterlijk, zoals haardracht, haarkleur en huidskleur. Zo kunnen we de sterke punten van uw lichaam beter accentueren, waardoor uw uitstraling nog beter wordt.

De Haagsche Tailor gaat uit van uw wensen en als u beschikt over een mooie stof waarvan u een pak wilt laten maken, dan gebruiken we deze. U mag van ons ook verwachten dat wij stoffen op voorraad hebben en samen met u precies uitzoeken wat het beste bij u past.

Een pak ontwerpen met De Haagsche Tailor

Samen met u zoeken wij de stof, de kleur en het dessin uit voor uw maatpak. Wij hebben voor de zomermaanden bijvoorbeeld een goede kwaliteit linnen, of licht geweven wolsoorten. Voor de koudere maanden hebben we een ruime keuze in dikkere kwaliteit wol, of speciale wolsoorten zoals alpaca en kasjmier. Ook maken we samen de keuze voor een voering, of juist voor een zogenaamd ‘deconstructed’ kostuum. Wij hebben verschillende soorten effen stoffen, maar ook smaakvolle krijtstrepen, pied-de-poule of dessins met een ruitpatroon. Daarnaast kunnen wij niet alleen uw kostuum op maat maken, maar u ook bijpassende dress shirts leveren.

Komt u eens langs op onze goed bereikbare vestiging

De Haagsche Tailor heeft een vestiging aan de Gedempte Gracht, dat gemakkelijk te vinden is als u richting Den Haag centrum rijdt. Zeker als u in de omgeving woont of werkt, is het bijzonder gemakkelijk als we een afspraak maken om uw maten op te nemen. Onze vestiging is goed bereikbaar met openbaar vervoer en als u met de auto komt, vindt u meer dan voldoende parkeergelegenheid. Downloadt u alvast onze standaard prijslijst of maakt u gebruik van ons online formulier om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Mogen wij u binnenkort op onze vestiging verwachten?

Met spoed een broek inkorten, een pak op maat laten maken of simpelweg iets stomen?

Maak dan gebruik van onze spoedservice!