Stomerij de Haagsche Tailor

Bij de Haagsche Tailor kunt u alle soorten kleding en textiel laten stomen. Heeft u bijvoorbeeld een kostuum dat u voor een feest aan wilt? Of een trui die zo lekker zit, maar niet thuis gewassen mag worden? Een dekbed die weer opgefrist moet worden? Gordijnen die weer opgefrist moeten worden? Dan kan de Haagsche Tailor deze kledingstukken/textiel weer voor u opfrissen.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het verwijderen van moeilijke vlekken. Heeft u een vlek op uw kleding/textiel, wat u zelf niet meer weg krijgt of waar u liever niet aan begint? Dan is het een goede optie om het bij ons te proberen. We krijgen vaak de hardnekkigste vlekken uit uw kleding/textiel.

Woningtextiel reinigen is ook een van onze specialiteiten, woningtextiel wordt minder vaak gereinigd dan kleding maar als het gebeurt is het wel van belang dat het goed gebeurt. Wat voor woningtextiel kunnen wij onder anderen stomen? Gordijnen, matrashoezen, dekbedden, spreien, tafelkleden etc.

Hoe werkt het stomen van kleding?

Bij binnenkomst wordt uw kleding gecontroleerd. Er wordt een onderhoudslabel aan uw kleding bevestigd om service op maat te kunnen leveren. Vervolgens wordt er gesorteerd op kleuren en materialen. Bepaalde hardnekkige vlekken zullen worden voorbehandeld. Hier gebruiken wij specifieke middelen voor.

De computergestuurde machine heeft een reinigingsprogramma waarbij een speciaal oplosmiddel wordt gebruikt. Het weefsel blijft hierdoor intact en zal niet krimpen. De kleding wordt in de trommel gedroogd. Mochten er daarna nog vlekken boven water komen, dan worden die ook verwijderd. Met behulp van professionele apparaten wordt de kleding na het stomen in vorm gebracht.
Hoe werkt kleding stomen in het kort:

  • Nakijken en labelen
  • Sorteren en voorbehandelen
  • Veilig reinigen
  • Drogen en nabehandelen
  • Afwerking
  • Controle en uitgifte

Welke kleding dient u te laten stomen?

Op het etiket kunt u vaak wel zien of stof waarvan kleding of textiel is gemaakt te teer is om aan water en zeep te worden blootgesteld. In dat geval is stomen/chemisch reinigen de oplossing. Zoekt u een goede stomerij in Den Haag? Dan is de Haagse Tailor zeker een goede keuze.

Voor uw kostbaarste kleding

Natuurlijk is er kleding die ook gevoelswaarde heeft en die u alleen aan een specialist als de Haagse Tailor kunt toevertrouwen, denk bijvoorbeeld aan het reinigen van een bruidsjurk of een trouwkostuum.

Service om op te vertrouwen

Bij onze stomerij in het centrum van Den Haag maken we gebruik van moderne stoomreinigers om uw kleding grondig en veilig schoon te maken. Na het gebruik van de stoommachine voor kleding ziet alles er weer als nieuw uit. U kunt uw kleding op de afgesproken tijd ophalen of weer bij u thuis verwachten.

Dat komt ook omdat de kleding na het reinigen weer in vorm wordt gebracht met speciale apparatuur. En natuurlijk zijn we er als stomerij in Den Haag ook trots op dat bij alle processen in ons bedrijf ook rekening wordt gehouden met het milieu.

De Haagsche Tailor: het beste voor uw kleding en textiel

Soms zijn we erg gehecht aan bepaalde kledingstukken en het is dan ook altijd een goed idee om de wasvoorschriften in het oog te houden. Om tere stoffen mooi te houden, is het laten stomen van kleding een goed idee. Bij de Haagsche Tailor hebben we een speciale stoomreiniger om uw kleding optimaal te kunnen reinigen.

U kunt bij ons overigens ook terecht voor kledingreparatie en het vermaken van kleding. Zo kunt u voor alle diensten op het gebied van kleding/textiel verstellen en reinigen terecht op één adres.

Stomerij kosten

Prijsspecificatie

Kleding Slaapkamertextiel
Colbert 9,00 Baby deken 7,50
Pantalon 6,60 Dekbed dons 1 persoons 25,00
Kostuum 2 delig 15,60 Dekbed dons 2 persoons 30,00
Vest/Gillet van kostuum 8,80 Dekbed synthetisch 1 persoons 17,50
Overhemd 5,90 Dekbed synthetisch 2 persoons 22,50
Jurk 10,00 Dekbed litjesmaux 30,00
Mantel 13,95 Deken 1 persoons 12,50
Stropdas 5,50 Deken 2 persoons 15,00
Rok 6,60 Deken litsjemaux 17,50
Rok lang 8,00
Trui 5,00 Woningtextiel
Shawl/pet 5,00 Gordijnen (per baan) 11,00
Slaapzak dik 15,00
Regenkleding Slaapzak dons 27,50
Regenjas 14,90 Tuinstoelkussen 17,50
Windjack 12,50 Tapijt per m2 20,00
Bodywarmer dons 15,00 Vitrage (per baan) 7,00
Bodywarmer 12,50
Ski overall 20,00
Ski pantalon 12,50
Suède/Leder/Bont
Broek 30,00
Jas/jack 35,00
Kinderjas v.a. 20,00
Muts/hoed 10,00
Gelegenheidskleding
Avondjapon 15,00
Bruidsjapon 75,00

Alle prijzen zijn vanaf prijzen en incl 21% BTW

Met spoed een broek inkorten, een pak op maat laten maken of simpelweg iets stomen?

Maak dan gebruik van onze spoedservice!