Laat uw trouwjurk stomen bij een echte professional

Het was de mooiste dag van uw leven, of die dag moet nog aanbreken. U heeft uw trouwjurk uitgekozen en naderhand wilt u hem compleet gereinigd en in topconditie terug hebben. Misschien wilt u hem doorverkopen, misschien bewaart u hem voor later, eventueel om te vermaken. In beide gevallen moet hij brandschoon zijn. Het reinigen en stomen van een trouwjurk is specialistenwerk. Kleermaker De Haagsche Tailor is in Den Haag en omstreken een gerenommeerd specialist op dat gebied.

De Haagsche Tailor behandelt uw trouwjurk met respect

Het mooie van een trouwjurk zit hem niet alleen in het ontwerp en de uitstraling, maar met name in de creatieve en smaakvolle manier waarop verschillende stoffen en subtiele versieringen samen tot een eenheid zijn verweven. Al deze bestanddelen kunnen een verschillende behandeling vragen als u uw jurk wilt laten reinigen. Het is dus te verwachten dat een trouwjurk stomen een secuur en arbeidsintensief proces is. Elk onderdeel moet worden beoordeeld en soms moeten een aantal onderdelen een voorbehandeling krijgen.

De Haagsche Tailor levert maatwerk

Elke stof vraagt om een eigen optimale reinigingsprotocol. De Haagsche Tailor heeft alles in huis om de meest kwetsbare stoffen zo goed mogelijk te reinigen en daarmee de integriteit van uw trouwjurk te waarborgen. Heeft uw trouwjurk speciale wasinstructies, dan is het goed als u deze aan ons overlegt. Voor de rest mag u vertrouwen op onze jarenlange expertise en ervaring. Wij zorgen ervoor dat uw trouwjurk en alle toebehoren er weer stralend uit gaan zien, alsof u ze net heeft aangeschaft.

Een mooie en centrale locatie

Woont u in Den Haag of in de nabijheid? De Haagsche Tailor heeft een vestiging aan de Gedempte Gracht, in het centrum van Den Haag. Zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer zijn wij snel en goed bereikbaar. Over de aanwezigheid van parkeerplaatsen hoeft u zich geen zorgen te maken. Maakt u gebruik van onze diensten bij het stomen van uw bruidsjurk. En mochten er na uw huwelijksplechtigheid kleine beschadigingen te zien zijn aan uw trouwjurk, dan praten we ook graag met u over noodzakelijke reparaties.

Trouwkleding stomen, een verstandige keuze

Het is niet verstandig om een trouwjurk, die vaak toch gemaakt is van gevoelige en kwetsbare stoffen, zelf te willen reinigen. De meeste trouwjurken hebben een substantieel geldbedrag gekost. Dan is het verstandig om die investering op de juiste manier te behandelen. Kiest u voor De Haagsche Tailor en u mag erop vertrouwen dat reiniging met de beste apparatuur en volgens de juiste wasvoorschriften plaatsvindt.

De kosten van het stomen van een trouwjurk

Omdat het stomen en reinigen van een trouwjurk een secuur en arbeidsintensief proces is, zullen de prijzen van uw trouwjurk reinigen hoger uit kunnen vallen. De Haagsche Tailor weet dat uw trouwjurk dit dubbel en dwars waard is. Mogen we u binnenkort op onze vestiging begroeten?

Met spoed een broek inkorten, een pak op maat laten maken of simpelweg iets stomen?

Maak dan gebruik van onze spoedservice!