ONZE GESCHIEDENIS

 Vanaf 1998 tot heden

Over Haagsche Tailor

Kledingmakerij Haagsche Tailor begon in 1998 in het centrum van Den Haag met het herstellen en vermaken van kleding. Daarnaast maken wij kleding op maat en bieden we ook een stomerijservice. Ten slotte zijn we ook hét adres voor het vermaken, inkorten of langer maken van gordijnen. Wij staan al jarenlang bekend om onze uitstekende kwaliteit en snelle service. Inmiddels hebben we al onze kennis doorgegeven aan de tweedegeneratie, die onze diensten voortzet, uitbreidt en vernieuwt. Zo blijven we uw vaste partner voor kledingreparatie en gordijnen.

Kledingreparatie

U kunt bij Haagsche Tailor terecht voor al uw kledingreparaties, om het nu gaat om het herstellen van een scheur, het vervangen van een rits of om een kapotte voering in uw jas. Onze winkel is 7 dagen per week geopend en meestal kunt u uw kleding dezelfde dag alweer ophalen. Bovendien hebben we twee paskamers, zodat u uw herstelde kleding altijd kunt passen. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Loop gerust binnen in onze winkel aan de Gedempte Gracht!

Stomerijservice

Wilt u uw kleding of ander textiel op een professionele en vakkundige manier laten stomen? Haagsche Tailor repareert niet alleen uw kleding, maar verzorgt al uw textiel met professionele apparatuur. U kunt bij ons terecht voor het laten stomen van al uw stoffen, zoals gordijnen, leer en suède en delicate stoffen zoals bruidskleding. We onderscheiden ons door onze hoogwaardige kwaliteit, een correcte prijsstelling en onze eigen bezorgdienst, die in heel Nederland bezorgt en ophaalt. Meer weten? Kom langs in onze winkel of bel 070 361 6014. Wij zijn u graag van dienst!

1998

Kledingmakerij Haagsche Tailor begon in 1998 in het centrum van Den Haag met het herstellen en vermaken van kleding.

2024

Anno 2024 zijn we ook hét adres voor het vermaken, inkorten of langer maken van gordijnen. Daarnaast maken wij kleding op maat en bieden we ook een stomerijservice.

de Haagsche Tailor

Wij staan al jarenlang bekend om onze uitstekende kwaliteit en snelle service op het gebied van kledingreparatie, het vermaken van kleding, het stomen van kleding en het maken van kleding op maat.

Jarenlange ervaring

Waardering voor elke klant