Kledingreparatie

Wij zijn gespecialiseerd in kledingreparatie. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij vrijwel alles repareren. Scheuren in bijvoorbeeld katoen, spijkerstof, zijde, linnen, acryl, bont, leer of suède repareren we zo onzichtbaar mogelijk. Wij zetten een nieuwe rits in een jeans of jurk, verstevigen of vervangen knopen en vernieuwen de voering van een jas. Wij zorgen ervoor dat uw kleding zo lang mogelijk meegaat en er netjes uitziet!

Dé kleermaker van Den Haag!

De Haagsche Tailor is het adres in Den Haag voor kledingreparatie, het vermaken van kleding, het ontwerpen van kleding (kostuums) en het stomen van kleding, gordijnen en ander woontextiel.

Waarom kiezen voor onze kledingreparatie?

De Haagsche Tailor in Den Haag is 7 dagen per week geopend. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het repareren, vermaken en ontwerpen van kleding (kostuums). Wij kennen alle stoffen en weten met welke technieken en welke apparatuur we de beste resultaten kunnen bereiken. Gooi kapotte kleding, verouderde kleding of kleding in de verkeerde maat niet weg, maar geef het een tweede kans!  Wij repareren en vermaken kleding snel en tegen betaalbare prijzen. Eenvoudige reparaties zoals het vervangen van een rits of het korter maken van een pantalon zijn nog dezelfde dag klaar.

 

Breng uw dierbare kledingstukken naar De Haagsche Tailor op de Gedempte gracht 3a en wij helpen u persoonlijk.

 

Uw kleding en woontextiel is bij ons op het juiste adres!

 

Bel voor meer informatie naar 070 3616014.

Met spoed een broek inkorten, een pak op maat laten maken of simpelweg iets stomen?

Maak dan gebruik van onze spoedservice!