Zitten uw laarzen niet als gegoten? En wilt u ervaren hoe deze echt horen te zitten? Merkt u dat de laarzen te breed zijn, waardoor u ze niet met gemak kunt dragen? Wij nemen de laarzen voor u in, zodat ze mooi aansluiten op uw kuiten. Wijkt de schachtwijdte van de laarzen af? Staat het niet mooi onder een rok of jurk die u graag draagt? Of gaat het om werklaarzen of andere laarzen die als gegoten moeten zitten? Kom langs bij ons in de winkel. Vertel ons wat uw wensen zijn zodat wij aan de slag kunnen met deze uitdaging!

Laars schacht innemen: strak rond de kuiten

Wanneer wij de schacht van de laarzen innemen komen deze strakker rond de kuiten te zitten. Hierdoor sluiten de laarzen mooier aan, waardoor de pasvorm in zijn geheel verbetert. Het staat dan niet alleen mooier, maar bovendien kunt u er langer op lopen.

Tip: benieuwd naar de kosten van het innemen van laarzen? Vertel ons wat u zoekt of kom bij ons langs! Dan geven we u meteen aan wat de prijs daarvan zal zijn.

Laarzen innemen

Wij zijn sinds 1998 uitgegroeid tot een begrip in Den Haag, Hoek van Holland, Hoek van Holland en omstreken. Laat uw laarzen daarom innemen door onze ervaren kleermakers, zodat zij u kunnen laten zien hoe deze echt horen te zitten.

Met spoed een broek inkorten, een pak op maat laten maken of simpelweg iets stomen?

Maak dan gebruik van onze spoedservice!