Zit een motorpak / motorkleding te groot of te klein maar wilt u het motorpak toch passend maken dan kunt u bij ons terecht! Met onze jarenlange ervaring op het gebied van onder andere leer en motorpakken/motorkleding is het vermaken ervan voor ons geen enkel probleem! Voor het vermaken van motorpakken / motorkleding bent u bij ons aan het juiste adres!

Motorpak op maat laten maken: ervaar de vrijheid

Zit uw motorpak na meerdere langere ritten niet meer lekker? Of weet uzelf precies hoe u uw motorpak op maat wilt laten maken? Dan kunnen wij dit samen in onze winkel bespreken en kunnen wij tevens ook kijken naar waar het strakker of korter moet.

Onze kleermakers kunnen uw motorpak vermaken zodat u onderweg de volledige vrijheid ervaart zonder enige irritaties van een te grote of te kleine pak. Dus is uw pak na verloop van tijd minder lekker gaan zitten of heeft het gewoonweg nooit lekker gezeten? Wij kunnen dan uw motorpak voor u vermaken.

Motorpak vermaken

Wij kunnen uw motorpak netjes op maat maken wanneer u het bij ons langsbrengt in de winkel. Dan bespreken we samen de mogelijkheden en kunnen wij de juiste maten opnemen. Dankzij onze ervaring sinds 1998 kunnen we met bijna alle materialen uit de voeten. Dus zit uw leren motorpak niet lekker (meer)? Wij gaan er graag voor u mee aan de slag.

Met spoed een broek inkorten, een pak op maat laten maken of simpelweg iets stomen?

Maak dan gebruik van onze spoedservice!