Pak ontwerpen

Een kostuum laten maken bij De Haagsche Tailor

Met een goed zittend kostuum straalt u competentie en succes uit. In confectiematen vindt u ongetwijfeld genoeg kostuums die passen. Een maatpak zit echter net even beter omdat het exact naar uw lichaamskenmerken is gemaakt.

 

De Haagsche Tailor is een gerenommeerd kleermaker die met u meedenkt, deskundig advies geeft en een ruim assortiment aan stoffen en dessins heeft. De beste garantie voor een perfect passend pak.

Met maatwerk kleding ziet u er beter uit

Wij nemen uitgebreid de tijd om uw maten op te nemen. De Haagsche Tailor kijkt ook naar uw smaak en uiterlijke kenmerken zoals haardracht, haarkleur en huidskleur. Door de sterke punten van uw lichaam te accentueren in uw maatwerk kostuum, wordt uw uitstraling nog beter.

 

De Haagsche Tailor gaat uit van uw wensen. Heeft u zelf een mooie stof, dan gebruiken we die, maar u kunt ook kiezen uit ons ruime aanbod van kwaliteitsstoffen.

Een pak ontwerpen met De Haagsche Tailor

Wij zoeken samen de stof, de kleur en het dessin uit voor uw maatpak. Voor de zomermaanden bieden wij u de keuze uit een goede kwaliteit linnen of licht geweven wolsoorten. Voor de koudere maanden kunt u kiezen uit een dikkere kwaliteit wol of speciale wolsoorten zoals alpaca en kasjmier. Wij hebben verschillende soorten effen stoffen, smaakvolle krijtstrepen, pied-de-poule of dessins met een ruitpatroon. U bepaalt zelf of u de voorkeur geeft aan een gevoerd of een zogenaamd deconstructed kostuum. Om het geheel compleet te maken, kunnen wij ook bijpassende dress shirts leveren.

Kom eens langs op onze goed bereikbare vestiging

Maak gerust een afspraak voor een bezoek aan onze vestiging of vraag online vrijblijvend een offerte aan. De Haagsche Tailor is gevestigd aan de Gedempte Gracht – hartje centrum Den Haag – en is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Ook is er voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Wij hopen u binnenkort in onze vestiging te mogen verwelkomen!

Met spoed een broek inkorten, een pak op maat laten maken of simpelweg iets stomen?

Maak dan gebruik van onze spoedservice!