Laat uw trouwjurk stomen bij een echte professional

De Haagsche Tailor is specialist in het reinigen en stomen van trouwjurken. Het reinigen van een trouwjurk is een secuur en arbeidsintensief proces. De meeste trouwjurken zijn gemaakt van verschillende stoffen en subtiele versieringen die op een creatieve tot een eenheid zijn verweven. Al deze bestanddelen vragen een aparte  beoordeling en behandeling.

De Haagsche Tailor levert maatwerk

Elke stof heeft een optimaal reinigingsprotocol. De Haagsche Tailor heeft alles in huis om de meest kwetsbare stoffen zo goed mogelijk te reinigen en daarmee de uniciteit en uitstraling van uw trouwjurk te waarborgen. Vanzelfsprekend respecteren wij de wasinstructies die uw trouwjurk heeft gekregen. U kunt vertrouwen op onze expertise en ervaring, wij zorgen ervoor dat uw trouwjurk en alle toebehoren er weer stralend en fris uit zien.

Trouwkleding stomen is een verstandige keuze

Het is niet aan te raden om een trouwjurk, die meestal gemaakt is van bijzondere en kwetsbare stoffen en een aanzienlijk bedrag heeft gekost, zelf te reinigen. Laat dit specialistenwerk over aan de Haagsche Tailor! Wij beschikken over de juiste apparatuur, kennis en vaardigheden om uw trouwjurk zo veilig mogelijk te reinigen. Neem geen risico en investeer is de beste behandeling bij de Haagsche Tailor.

Wat kost het stomen van een trouwjurk?

Het reinigen van een trouwjurk is maatwerk. De kosten liggen tussen € 75 en € 125.

Met spoed een broek inkorten, een pak op maat laten maken of simpelweg iets stomen?

Maak dan gebruik van onze spoedservice!